fbpx

För leverantörer

Visit North är i första hand ett bokningsverktyg. Våra användare sträcker sig från enmansföretag till företag upp till 20 anställda. Vi är även stolta över att ha kommuner, regioner och destinationer som användare, som förstår vikten i att vara bokningsbar inte behöver ligga på den enskilde företagaren.

Genom att skapa en profil kan genom din webbläsare skapa nya upplevelser och administrera dina tillfällen. Med hjälp av appen får du notiser och översikt på hur ditt bokningsläge är samtidigt som du kan checka in dina gäster med hjälp av kameran på din smartphone.

Vår strävan är att vara det bästa och samtidigt enklaste verktyget på marknaden. Det är vi genom att vara tydliga i vår produkt för att kunna användas av så många som möjligt. Men även genom att vara lyhörda och drivna av en användarorienterad utveckling.

För destinationer

Visit Norths vision om att skapa och göra alla Sveriges upplevelser bokningsbara grundar i vår filosofi. Den tar avstamp i en pedagogisk och anpassad modell kring destinationsutveckling, där tillgänglighet och attraktivitet är grundstenarna. 

Vi arbetar dagligen med att hjälpa och stötta företagare i allt från tekniskt stöd om WordPress och Facebook till diskussion kring paketering och målgrupp. Vi är stolta över den support och feedback vi får från våra användare och har hela tiden målet att växla upp både företagarens och vår affär. 

Att bidra till att utveckla en destination gör vi dagligen men vi arbetar också på en övergripande och strategisk nivå. Samtliga våra tjänster är anpassade efter destinationens behov men de bryts oftast ned till följande paket:

  • Anpassade E-learning lektioner
  • Individuell och anpassad coachning
  • Inspirerande och effektiva webinar

Om din destination är intresserad och vill veta mer ber vi er kontakta oss på info@visitnorth.se , eller ring, så tar vi diskussioner vidare för att se hur vi kan hjälpa just er destination.