Koppla av från vardagen & nätet.

Vårt receptet är kunskap, äventyr och en stor portion hänförelse.

Våra äventyr

3 scaled

Vinteräventyr i Fulufjället

Unna dig en digtal detox.

1 scaled

Aktiviteter i Fjärtervålen

Passar hela familjen.

2 scaled

Njupeskär i vinterskrud

Passar hela familjen.

3 1

Vinteräventyr i Fulufjället

Unna dig en digtal detox.

1 1

Aktiviteter i Fjärtervålen

Passar hela familjen.

2 1

Njupeskär i vinterskrud

Passar hela familjen.

Vårt recept är kunskap, äventyr och en stor portion hänförelse.

Om oss

 

Efter 65 år inom kajak och kanotbraschen vågar vi kalla oss själva experter på området. Beläget vid den magiska sjön Lången hittar du en idyll och stillsam miljö.

Sjön Lången bjuder på en fantastisk upplevelse för vattenälskare. Med sina lugna vatten är den idealisk för paddling, oavsett om du föredrar kajak, kanot eller SUP. Omringad av frodig natur erbjuder den en avkopplande miljö där du kan glida fram och njuta av vackra vyer och frisk luft

 

Läs mer mer om vår verksamhet →

20230311 140917 scaled 1

Kalle Jonsson

“Hyra av kajak vid Sjön Lången var en dröm! Kajaken var i toppskick och sjön var lugn och inbjudande. Det var så fridfullt att glida fram över det kristallklara vattnet, med otrolig natur runtom. Personalen var hjälpsam och gav utmärkta tips om de bästa rutten. Rekommenderas starkt!”

Eva Andersson

“Vår upplevelse med att hyra en kanot vid Sjön Lången var enastående. Kanoten var stabil och perfekt för sjöns lugna vatten. Vi paddlade runt i timmar, omgiven av fantastisk natur och vilda djur. Det var ett perfekt sätt att koppla av och njuta av friluftslivet.”

Anton Ekdal

“Att stå upp och paddla (SUP) på Sjön Lången var en underbar upplevelse. Brädan jag hyrde var av hög kvalitet och perfekt för både nybörjare och erfarna. Att stå på vattnet gav mig en helt ny synvinkel på sjöns skönhet. Personalen var vänlig och hjälpsam, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre.”

Partners

Har du någon fråga?
Kontakta oss.