Hitta det bästa paketet för din verksamhet

Hitta en lösning som passar just dina behov och ditt företags förutsättningar!

Att hålla sin verksamhet uppdaterad utefter alla dagens digitala krav kan vara en utmattande och förvirrande utmaning, detta är något vi på Visit North förstår. Vårat mål är att vara en behälplig medspelare för er, och lyckligtvis nog är just det digitala något vi vågar anse oss ha koll på.  Därör har vi utformat flera “paket” som är tänkta att besvara olika typer av behov, som täcker olika områden, och som varierar i omfattning.

Vi är ett team som utöver att ha utvecklat ett bokningsdrivande och användarvänligt digitalt bokningssytem besitter en bred digital kunskap som har möjliggjort att vi kan erbjuda allt från enkla önskemål till helhetslösningar för er verksamhet. Kika gärna på våra paket och se vilket som passar just ditt företag, era förutsättningar och era mål. Vill ni driva bokningar? Öka er synlighet och intensifiera er närvaro på sociala kanaler? Få en attraktiv och proffesionell hemsida? Vi hjälper er!

Våra paket

Brons

Bokningsverktyg + demo

I Bronspaketet gör vi din verksamhet digitalt bokningsbar via vårt branschledande bokningssystem. Med endast en bokningsknapp inlagd på er hemsida ökar er konkurrenskraft enormt.

 • Bokningsverktyget + permanent support
 • Hjälp med on-boarding processen
 • Hjälp med att implementera bokningsknapp på er hemsida/sociala kanaler
 • Tillägg: annonseringpaketet

499 kr/mån

Silver

Bokningsverktyg + hemsida

I Silverpaketet får du utöver tillgång och hjälp med onboarding till vårt bokningsystem en optimerad och användarvänlig hemsida. Detta paketet är till för dig som vill etablera en god digtal grund .

 • Bokningsverktyget 
 • Hjälp med on-boarding processen
 • Hjälp med att implementera bokningsknapp på er hemsida/sociala kanaler
 • WordPress-hemsida inkl. domän + webbhotell (om ni inte har/vill byta)*
 • Tillägg: annonseringpaketet

499 kr/mån

Guld

Allt-i-ett

I Allt-i-ett paketet underhåller alla digitala delar i er verksamhet. Allt från att vi uppdaterar er bokningsida och hemsida, till att sköta era sociala medier och digital marknadsföring.

 • Sköter alla delar i bokningsverktyget
 • Bygger ny hemsida och underhåller denna med SEO-anpassad textinnehåll och bilder
 • Bokningsknapp på hemsida/sociala medier
 • Tar kontinuerligt fram bild- och textmaterial och publicerar i era sociala medier
 • Skapar en Google My Business för er verksamhet
 • Tillägg: annonseringpaketet

499 kr/mån

Annonsering

Tilläggspaketet

Detta paket kan användas för sig eller läggas till i våra andra paket för maximal effekt. Via annonsering ökar vi din synlighet och dina bokningar för att du ska få maximal utdelning och tillväxt.
 • Minsta insats 2000 kr + 500 kr gratis
 • Identifierar och analyserar målgrupp och sökord
 • Skapar annonseringsmaterial
 • Utformar och publicerar annonser på facebook, instagram och google.
 • Sammanställer

499 kr/mån

    Bronspaketet

Bronspaketet

Bokning med ett knapptryck

Spara tid

Att svara på mejl och telefonsamtal för era bokningar behöver med Visit Norths bokningsverkyg inte längre vara en verklighet. Utnyttja istället smidigheten av att lägga upp upplevelser, publicera de och få sedan en välorganiserad och tydlig överblick när bokningarna kommer in. Med vårt bokningssystem frigörs tid som du kan lägga på andra delar av verksamheten.

Öka bokningar

Resultatet av att vara digitalt bokningsbar är att kundresan för era besökare underlättas då det skapar en bekvämare bokningsupplevelse för dem. Idag är det många som ser en smidig digital bokningsfunktion som ett måste för att boka en upplevelse, med vårt bokningssystem utökar ni på så vis erat kundsegment och chansen för att få in fler bokningar.

Full support

Avnjut med detta paketerbjudande vårt bokningssystem med alla dess funktioner PLUS som inleds med ett genomgående demo där vi hjälper er komma igång och besvarar alla era frågor över ett videosamtal.  Skulle problem eller frågor dyka upp framöver är det även vår skylidghet att se till att dessa problem och frågor besvaras för att ge er en så bekväm upplevelse som möjligt.

Skarmavbild 2023 07 27 kl. 22.59.38
elles utemat

Elles Utemat

Samarbetspartner

"Det har varit jättevärdefullt att samarbeta med Visit North eftersom att man får personlig service och stöd när man stöter på problem. Som egenföretagare vill man lägga så lite tid som möjligt på administration och satsa sin tid på utveckling av egna produkter. I detta sammanhang är ett bra bokningssystem en viktig faktor. Det har gjort det enklare att ta emot bokningar och jag sparar tid genom att ta emot bokningar manuellt. Visit North bokningssystem har hjälpt mig att förenkla kommunikationen med kunden."

Läs mer om paketets olika delar

Bokningsverktyget

Visit Norths bokningssystem är framtaget för att tillgodose behoven hos olika företag som erbjuder bokningsbara upplevelser, aktiviteter eller uthyrning. Oavsett vilken typ av verksamhet du driver, kan vår plattform erbjuda smidighet och effektivitet som tar din verksamhet till nästa nivå.

En av de många fördelarna med vårt bokningssystem är automatiseringen och smidigheten det tillför din bokningsprocess. Genom att använda vår plattform frigör du tid och får utrymme att fokusera på andra viktiga delar av din verksamhet. Enkel hantering av bokningar och aktiviteter skapar frihet för dig som företagsägare.

Det digitala bokningssystemet vi erbjuder ger en bekvämlighet och trygghet som dagens kunder förväntar sig vid en bokningsprocess. Det ökade förtroendet från dina kunder öppnar upp för ökad försäljningspotential.

Upptäck en ny nivå av effektivitet och tillförlitlighet med vårt bokningssystem – där varje bokning blir en sömlös och förtroendeingivande upplevelse för både dig och dina kunder.

Hjälp med on-boarding processen

När du har bestämt dig för att ta del av detta erbjudande kommer vi inledningsvis implementera en unik bokningslänk på din hemsida som ger dina kunder möjligheten att direkt föras över till vårt system med ett knappklick. Detta gör att ni slipper oroa er över de tekniska aspekterna och direkt kan ta del av fördelarna med vårt bokningssystem.

Vi går sedan hand i hand med dig under hela implementeringsprocessen. Efter att ni har blivit tilldelade er länk och den ligger aktiv på sidan så kommer ni få möjligheten att ta del av en digital demonstration av bokningssytemet. Detta sker via ett ett videosamtal med en av våra experter. Under samtalet kommer alla delar av bokningssystemet att beröras, vi visar hur man lägger upp upplevelser, språkanpassar, m.m. Alla frågor och funderingar ni har kommer att besvaras, detta samtal har som mål att göra er så familjära och säkra på systemet som möjligt.

Varje steg tas i samråd med dig då vårt främsta mål är att göra övergången till vårt bokningssystem så smidig som möjligt, vilket möjliggör omedelbar tillgång till dess fördelar.

Full support

Från och med det att era första bokningsbara upplevelser ligger live i bokningssystemet så kommer vi att följa er utveckling noggrant och se till att ni får ta del av bokningssystemets fulla potential. Skulle ni ha frågor och funderingar, eller skulle ni stöta på tekniska problem så kan ni vara säkra på att vi alltid finns ett samtal eller meddelande bort och är redo att stå till er tjänst oavsett ärende.

Denna support finns tillgänglig för att säkerställa att ni får ut så mycket som möjligt av ert samarbete med oss på Visit North.

Tillägg - Annonseringspaketet

För att maximera er synlighet online, sprida ert varumärke, och öka er potentiella mängd bokningar erbjuder vi även digital annonsering som tillägg till detta paket.

Vi inleder med att gemensamt analysera och identifiera dina målgrupper och kundsegment. Denna grundläggande kartläggning säkerställer att vår marknadsföring når rätt mottagare med precisa budskap som genererar mätbara resultat.

Efter att ha fastställt tydliga nyckeltal skapar vi förslag på annonsers text och design. Varje steg tas tillsammans med dig för att säkerställa att vårt arbete är i linje med dina önskemål och affärsmål. Vi presenterar en optimal fördelning av budget och identifierar de mest effektiva kanalerna för din annonsering, inklusive Google, Facebook och Instagram.

När den digitala strategin är klar går vi över till den praktiska fasen av annonseringen. Vi implementerar sökordsannonsering via Google Ads och partnerleverantörer samt betald social annonsering på plattformar som Facebook och Instagram. Vi justerar kontinuerligt för att säkerställa att resultaten matchar förväntningarna och affärsmålen.

Efter avslutad annonskampanj genomför vi en detaljerad resultatanalys och uppföljning. Du får en tydlig rapport som sammanställer och visualiserar annonsernas resultat. Vi erbjuder även en genomgång för att stärka din förståelse kring kampanjens effekt och framtida strategier.

    Silverpaketet

Silverpaketet

Vi bygger ditt digitala hem

Låt kunden lära känna er innan besök

Att ha en hemsida är mer än bara ett ställe där era besökare kan nå er online, det är ett blankt canvas som ni med vår hjälp kan sätta er alldeles unika prägel på genom design, text, och bildmaterial som ligger i linje med hur ni vill förmedla er verksamhet. 

Öka bokningar

I dagens digitaliserade värld anser många kunder att en hemsida där man kan undersöka det man ska boka är totalt avgörande för att man ska genomföra en bokning. En hemsida symboliserar proffsighet, pålitlighet och modernitet för en kund idag, med vår enkla hemsidelösning kan ni ha en välgjord och attraktiv hemsida på nolltid.

Få fulla synergier

Kombinationen av att kunna erbjuda era kunder både en välgjord hemsida och en användarvänlig bokningsupplevelse innebär att ni maximerar er digitala potential. Vi erbjuder er just detta, vi kan hjälpa er gå från att vara digitalt anonyma till digitalt mogna genom detta paketerbjudande.

visit act

Salta Guiden

Samarbetspartner

"Visit North bokningssystem/verktyg hjälper både mig som guide och mina gäster. Lätt att boka, dygnet runt, och gästerna får direkt en biljett för sin bokning. Jag hade mail bokning innan och ett bokningssystem gör företaget mer komplett. Gästen får svar direkt även om jag är ute och guidar. Att ha en leverantör som förstår verksamheten & besöksnäringen är ett stort plus. De är lyhörda, snabba och dessutom ett bra bollplank."

Läs mer om paketets olika delar

Bokningsverktyget

Visit Norths bokningssystem är framtaget för att tillgodose behoven hos olika företag som erbjuder bokningsbara upplevelser, aktiviteter eller uthyrning. Oavsett vilken typ av verksamhet du driver, kan vår plattform erbjuda smidighet och effektivitet som tar din verksamhet till nästa nivå.

En av de många fördelarna med vårt bokningssystem är automatiseringen och smidigheten det tillför din bokningsprocess. Genom att använda vår plattform frigör du tid och får utrymme att fokusera på andra viktiga delar av din verksamhet. Enkel hantering av bokningar och aktiviteter skapar frihet för dig som företagsägare.

Det digitala bokningssystemet vi erbjuder ger en bekvämlighet och trygghet som dagens kunder förväntar sig vid en bokningsprocess. Det ökade förtroendet från dina kunder öppnar upp för ökad försäljningspotential.

Upptäck en ny nivå av effektivitet och tillförlitlighet med vårt bokningssystem – där varje bokning blir en sömlös och förtroendeingivande upplevelse för både dig och dina kunder.

Hjälp med on-boarding processen

När du har bestämt dig för att ta del av detta erbjudande kommer vi inledningsvis att implementera en unik bokningslänk på hemsidan vi har byggt för ditt företag. Denna länken ger dina kunder möjligheten att direkt föras över till vårt system med ett knappklick. Detta gör att ni slipper oroa er över de tekniska aspekterna och direkt kan ta del av fördelarna med vårt bokningssystem.

Vi går sedan hand i hand med dig under hela implementeringsprocessen. Efter att er sida ligger aktiv kommer ni få möjligheten att ta del av en digital demonstration av bokningssytemet. Detta sker via ett ett videosamtal med en av våra experter. Under samtalet kommer alla delar av bokningssystemet att beröras, vi visar hur man lägger upp upplevelser, språkanpassar, m.m. Alla frågor och funderingar ni har kommer att besvaras, detta samtal har som mål att göra er så familjära och säkra på systemet som möjligt.

Varje steg tas i samråd med dig då vårt främsta mål är att göra övergången till vårt bokningssystem så smidig som möjligt, vilket möjliggör omedelbar tillgång till dess fördelar.

Hemsida - inkl. domän + webbhotell (om ni inte har/vill byta)

I dagens digitala era är en välfungerande hemsida en oumbärlig tillgång för företag inom besöksnäringen. En professionell och användarvänlig webbplats inte bara ökar synligheten online utan utgör även navet för att locka och engagera potentiella kunder. 

Med detta i åtanke kommer ni inledningsvis att få välja mellan 3 olika mallar vi har byggt upp där alla 3 varianter medkommer en “startsida”, “kontakta oss sida”, samt en “tjänstesida”. Detta presenteras för er i samband med att vi tilldelar er ett formulär där ni utöver valet av mall har möjlighet att välja färger, typsnitt, etc på hemsidan.

Därutöver får ni också möjlighet att beskriva era tjänster, vilka ni är som företag, m.m för att ni ska känna er delaktiga i processen och tillfreds med den information som finns på hemsidan vid publicering. 

Hemsidan vi bygger åt er kommer att byggas i WordPress med temat “Divi”. Divi är ett mycket användarvänligt och enkelt tema som ger er möjligheten att göra ändringar framöver utan bekymmer. 

För att säkerställa att ni är så bekväma med hemsidan som möjligt erbjuder vi en noggrann genomgång av redigeringsfunktioner, vart man gör  uppdateringar, m.m. Detta sker genom en digital demonstration över ett video möte med en av våra experter.

Skulle det vara så att ni idag redan har en hemsida som ni skulle vilja byta ut erbjuder vi både uppsättning av webbhotell och domän för hemsidan, men detta är inget måste om ni vill bevara det ni har idag.  

Full support

Från och med det att era första bokningsbara upplevelser ligger live i bokningssystemet så kommer vi att följa er utveckling noggrant och se till att ni får ta del av bokningssystemets fulla potential. Skulle ni ha frågor och funderingar, eller skulle ni stöta på tekniska problem så kan ni vara säkra på att vi alltid finns ett samtal eller meddelande bort och är redo att stå till er tjänst oavsett ärende.

Denna support finns tillgänglig för att säkerställa att ni får ut så mycket som möjligt av ert samarbete med oss på Visit North.

Tillägg - Annonseringspaketet

För att maximera er synlighet online, sprida ert varumärke, och öka er potentiella mängd bokningar erbjuder vi även digital annonsering som tillägg till detta paket.

Vi inleder med att gemensamt analysera och identifiera dina målgrupper och kundsegment. Denna grundläggande kartläggning säkerställer att vår marknadsföring når rätt mottagare med precisa budskap som genererar mätbara resultat.

Efter att ha fastställt tydliga nyckeltal skapar vi förslag på annonsers text och design. Varje steg tas tillsammans med dig för att säkerställa att vårt arbete är i linje med dina önskemål och affärsmål. Vi presenterar en optimal fördelning av budget och identifierar de mest effektiva kanalerna för din annonsering, inklusive Google, Facebook och Instagram.

När den digitala strategin är klar går vi över till den praktiska fasen av annonseringen. Vi implementerar sökordsannonsering via Google Ads och partnerleverantörer samt betald social annonsering på plattformar som Facebook och Instagram. Vi justerar kontinuerligt för att säkerställa att resultaten matchar förväntningarna och affärsmålen.

Efter avslutad annonskampanj genomför vi en detaljerad resultatanalys och uppföljning. Du får en tydlig rapport som sammanställer och visualiserar annonsernas resultat. Vi erbjuder även en genomgång för att stärka din förståelse kring kampanjens effekt och framtida strategier.

Välj din mall för din hemsida

Screenshot 2023 10 19 at 14.06.06

Standardsidan

Välkommen till Standardsidan – hemsidan för företaget som vill framhäva sin pålitlighet och professionalitet. Med en stilren startsida, tydliga tjänsteavsnitt och enkla kontaktalternativ gör vi det smidigt för er att marknadsföra era tjänster. Oavsett om erat företag är nytt eller väletablerat inom besöksnäringen, så är denna hemsidan gjord för att på ett enkelt och mottagligt sätt skapa tillit, och tydlighet för era kunder. Ge era besökare det varma digitala välkomnandet dem och ni förtjänar!  

Se sidan live

Skarmavbild 2023 10 26 kl. 15.18.02 scaled

Natursidan

Välkommen till natursidan –  hemsidan för er som erbjuder tjänster och upplevelser i samklang med naturen. Med en stilren, skandinavisk grafik och användarvänlighet i fokus inger denna sida en känsla av lugn, klass, och proffsighet. Exakt såhär enkelt ska det vara att boka era tjänster. Det är era erbjudanden som ligger i fokus, inte en massa annat tjafs!

Se sidan live

Screenshot 2023 10 19 at 14.06.06

Standardsidan

Välkommen till Standardsidan – hemsidan för företaget som vill framhäva sin pålitlighet och professionalitet. Med en stilren startsida, tydliga tjänsteavsnitt och enkla kontaktalternativ gör vi det smidigt för er att marknadsföra era tjänster. Oavsett om erat företag är nytt eller väletablerat inom besöksnäringen, så är denna hemsidan gjord för att på ett enkelt och mottagligt sätt skapa tillit, och tydlighet för era kunder. Ge era besökare det varma digitala välkomnandet dem och ni förtjänar!  

Se sidan live

Skarmavbild 2023 10 26 kl. 15.18.02 scaled

Natursidan

Välkommen till Standardsidan – hemsidan för företaget som vill framhäva sin pålitlighet och professionalitet. Med en stilren startsida, tydliga tjänsteavsnitt och enkla kontaktalternativ gör vi det smidigt för er att marknadsföra era tjänster. Oavsett om erat företag är nytt eller väletablerat inom besöksnäringen, så är denna hemsidan gjord för att på ett enkelt och mottagligt sätt skapa tillit, och tydlighet för era kunder. Ge era besökare det varma digitala välkomnandet dem och ni förtjänar!  

Se sidan live

    Guldpaketet

Guldpaketet

Säg Hejdå till din digitala belastning

Maximera potentialen av det digitala

För att få ut maximal potential av det digitala landskapet och ta del av alla dess gynsamma effekter för er verksamhet krävs det att man finns på diverse plattformar och kanaler, samt att dessa regelbundet uppdateras och underhålls. Med denna övergripande lösning ser vi till att allt detta är på plats för erat företag och mycket mer därtill.  

Vad du vill – vi fixar

Med detta paket så agerar vi permament som din hjälpande digitala hand, vill du uppdatera en tjänst på hemsidan? Kanske vill du förmedla ett exklusivt erbjudande på sociala medier? Vi fixar!

Lägg all din tid på det du värderar

Vi förstår att det är mycket begärt att förväntas driva en hel verksamhet och erbjuda minnesvärda upplevelser för era kunder samtidigt som man måste trassla med massa digitala grejer som bara tar tid och som emmellanåt känns obegripligt. Med detta paket frigör vi helt er digitala belastning och låter er fokusera på det ni anser vara viktigt och är bekväma med. 

visit guldpaket
logotyp havsdrakarnashus bla 1

Havsdrakarnas Hus

Samarbetspartner

"Visit North är en viktig samarbetspartner som underlättar bokning och service. Kunderna berömmer ofta användarvänligheten vid bokning.
Verktyget är en stor hjälp och trygghet, det är befriande att lämna över bokningsfunktionen för att lägga energi på annat. Så är det ju för många mindre företag.
Verktyget har varit bra för spridandet av information i samband med bokning."

Läs mer om paketets olika delar

Bokningsverktyget med full support

Visit Norths bokningssystem är framtaget för att tillgodose behoven hos olika företag som erbjuder bokningsbara upplevelser, aktiviteter eller uthyrning. Oavsett vilken typ av verksamhet du driver, kan vår plattform erbjuda smidighet och effektivitet som tar din verksamhet till nästa nivå.

Det digitala bokningssystemet vi erbjuder ger en bekvämlighet och trygghet som dagens kunder förväntar sig vid en bokningsprocess. Det ökade förtroendet från dina kunder öppnar upp för ökad försäljningspotential.

Inledningsvis så erbjduer vi en digital demonstration av bokningssystemet där ni via ett video möte med en av våra experter får insyn i systemet, samt möjlighet att ställa frågor ni vill ha besvarade. 

Med detta paket så tar vi helt ansvaret för din företagsprofil i bokningssystemet. Behöver ni lägga upp en ny upplevelse? Ändra pris? Eller kanske uppdatera gammal info? Alla dessa ändringar fixar vi åt er och ser till att ni aldrig behöver tänka på den tekniska fronten, meddela oss vad ni vill ha på plats och ni får det. 

Upptäck en ny nivå av effektivitet och tillförlitlighet med vårt bokningssystem – där varje bokning blir en sömlös och förtroendeingivande upplevelse för både dig och dina kunder.

Ny hemsida - löpande SEO-arbete

I dagens digitala era är en välfungerande hemsida en oumbärlig tillgång för företag inom besöksnäringen. En professionell och användarvänlig webbplats inte bara ökar synligheten online utan utgör även navet för att locka och engagera potentiella kunder. 

Med detta i åtanke kommer ni att få möjlighet att i dialog med våra experter ta fram en hemsida exakt så ni vill ha den, vårt mål är att kunna leverera på den vision för hemsida som ni presenterar för oss.  Skulle det vara så att ni inte har en stark vilja att ta del i framtagandet så skapar vi en hemsida som baserat på vår kunskap ligger i linje med eran verksamhet och som fyller vissa tekniska krav.  

Hemsidan vi bygger åt er kommer att byggas i WordPress med temat “Divi”. Divi är ett mycket användarvänligt och enkelt tema som ger er möjligheten att göra ändringar framöver utan bekymmer. 

När hemsidan sedan är aktiv så ansvarar vi för löpande arbete med text och bild material, har ni nya landningssidor som ska skapas eller andra önskemål så fixar vi dessa. Allt för att erbjuda er en hemsida som över tid ger er bra resultat.

Skulle det vara så att ni idag redan har en hemsida som ni skulle vilja byta ut erbjuder vi både uppsättning av webbhotell och domän för hemsidan, men detta är inget måste om ni vill bevara det ni har idag.  

Google my business

Att som del av besöksnäringen finnas på Google är A och O för att driva bokningar, då nästintill alla svenskars sökresa börjar på Google.

Med detta i åtanke erbjuder vi i detta paket att sätta upp ett Google My Business-konto för ert företag. Detta tillåter oss att se till att ni inte bara syns på Google, utan också att er geografiska plats finns med på Google maps, att bilder, information, länkar m.m som är relevanta för er dyker upp i samband med att en användare söker upp er verksamhet. 

Det är helt upp till er själva om ni vill ansvara för text och bildmaterialet, om ni vill göra det gemensamt med våra experter eller om vi sköter allt. Vi kan garantera att vi vid överlämnat ansvar till oss smyckar profilen med välvalda nyckelord och skriver beskrivningar som lockar och engagerar besökarna. Likaså att vi tar fram attraktivt, relevant, och intresseväckande bildmaterial som representerar er verksamhet.

Med vårt paket vill vi inte bara säkerställa att ditt företag finns online, utan att det också gör ett starkt intryck och drar till sig de som aktivt letar efter det du har att erbjuda.

Bokningsknapp på hemsida/sociala medier

När du har bestämt dig för att ta del av detta erbjudande kommer vi inledningsvis att implementera en unik bokningslänk på hemsidan vi har byggt för ditt företag. Denna länken ger dina kunder möjligheten att direkt föras över till vårt system med ett knappklick. Detta gör att ni slipper oroa er över de tekniska aspekterna och direkt kan ta del av fördelarna med vårt bokningssystem.

Likaså ser vi till att länka upp alla era sociala kanaler med bokningslänkar och länkar till hemsidan som vi byggt åt er. Allt detta för att utnyttja synergierna plattformarna sinsemellan. Målet är att bygga så många vägar som möjligt för en kundresa att ske.

Kontinuerligt arbete med sociala medier

Gällande sociala medier så agerar vi i och med denna helhetslösning som eran sociala medieansvarig. Detta innebär att vi sätter upp konton på diverse kanaler åt er om ni inte har konton i dagsläget, fyller ut de med relevant och korrekt information i profilerna, och skapar en länkstruktur plattformarna sinsemellan. 

När detta är på plats så kommer vi vid önskan sedan i samråd med er publicera inlägg, händelser, reels, m.m med text, video och bildmaterial som ni antingen själva är med och bestämmer eller som någon av våra experter skapar. 

För att underlätta processen av innehållskapande kommer vi använda oss av schemaläggningsverktyg som innebär att vi i förhand kan skapa och planera för hur och när innehåll ska publiceras för bäst effekt.

Tillägg - Annonseringspaketet

För att maximera er synlighet online, sprida ert varumärke, och öka er potentiella mängd bokningar erbjuder vi även digital annonsering som tillägg till detta paket.

Vi inleder med att gemensamt analysera och identifiera dina målgrupper och kundsegment. Denna grundläggande kartläggning säkerställer att vår marknadsföring når rätt mottagare med precisa budskap som genererar mätbara resultat.

Efter att ha fastställt tydliga nyckeltal skapar vi förslag på annonsers text och design. Varje steg tas tillsammans med dig för att säkerställa att vårt arbete är i linje med dina önskemål och affärsmål. Vi presenterar en optimal fördelning av budget och identifierar de mest effektiva kanalerna för din annonsering, inklusive Google, Facebook och Instagram.

När den digitala strategin är klar går vi över till den praktiska fasen av annonseringen. Vi implementerar sökordsannonsering via Google Ads och partnerleverantörer samt betald social annonsering på plattformar som Facebook och Instagram. Vi justerar kontinuerligt för att säkerställa att resultaten matchar förväntningarna och affärsmålen.

Efter avslutad annonskampanj genomför vi en detaljerad resultatanalys och uppföljning. Du får en tydlig rapport som sammanställer och visualiserar annonsernas resultat. Vi erbjuder även en genomgång för att stärka din förståelse kring kampanjens effekt och framtida strategier.

  Annonseringspaketet

Annonseringspaketet

Vi hjälper er nå era kunder

Flexibel annonsering över flera kanaler

I syfte att driva bokningar, öka varumärkeskännedom och bli synlig för rätt personer är det i dagens digitala värld viktigt att veta vart man bör rikta sig. För att erbjuda er så bred variation som möjligt kan vi genomföra annonsering på flera plattformar för att bäst uppnå era önskade resultat.

Få insikt om eran målgrupp

Ens målgrupp representerar hjärtat av ens verksamhet, utan målgruppen existerar inte verksamheten. Därför är det avgörande att ens målgrupp är kartlagd och kontinuerligt bearbetas och analyseras. Med digital annonsering kan ovärderliga insikter och upptäcker göras kring utformningen av ens målgrupp, vilken kommunikation de är mest mottaliga för och mycket, mycket mer.

Öka konverteringar 

Att göra sitt företag synligt på digitala plattformar och driva den traffik man strävar efter kan med organiska medel vara en stor utmaning. Med annonsering kan man med ett precist och kalkylerat arbete nå ut till ens mest relevanta “leads”.  Detta innebär att annonsering är ett av de absolut säkraste verktygen för att driva traffik, bokningar, konverteringar m.m.

view dartboard with bullseye arrow points scaled
logotyp havsdrakarnashus bla 1

Havsdrakarnas Hus

Samarbetspartner

"Visit North är en viktig samarbetspartner som underlättar bokning och service. Kunderna berömmer ofta användarvänligheten vid bokning.
Verktyget är en stor hjälp och trygghet, det är befriande att lämna över bokningsfunktionen för att lägga energi på annat. Så är det ju för många mindre företag.
Verktyget har varit bra för spridandet av information i samband med bokning."

Läs mer om paketets olika delar

Förarbete (målgruppsanalys etc)

Tillsammans banar vi väg för er digitala synlighet och bokningsframgång. I detta första steg av vårt annonseringserbjudande anpassar vi vår strategi efter just er verksamhet och era unika behov. Målet med vår kartläggning är att fungera som er pålitliga guide genom processen för att öka er synlighet online och generera bokningar. Så här går vi tillväga:

Vi börjar med en grundlig analys och identifiering av era målgrupper och kundsegment. Detta säkerställer att vår marknadsföring når rätt mottagare med exakta och effektiva budskap som lockar och engagerar.

Därefter följer diskussioner, formuleringar, och beslut kring nyckeltal som kommer att följas noggrant. Detta gör vi för att både på kort och lång sikt nå era affärsmål. Genom att ständigt optimera annonserna säkerställer vi maximal framgång och effektivitet.

Efter att ha lagt grunden tar vi fram förslag på annonsernas textunderlag och design. Varje element formas efter era önskemål och behov. Vi strävar efter en relevant och effektiv fördelning av budget och presenterar vilka kanaler som bäst passar era annonser, allt för att säkerställa att varje investerad krona genererar maximalt resultat.

Plattformarna vi erbjuder annonsering på

Instagram och Facebook: Här fokuserar vi på att skapa engagerande annonser som når din målgrupp när de scrollar genom sina sociala flöden. Det är en chans att visa upp din verksamhet på ett visuellt och lockande sätt, locka till sig intresse och bygga en stark koppling med potentiella besökare.

Google: På Google ligger tonvikten på att synas när potentiella kunder aktivt söker efter besöksupplevelser. Genom sökordsannonsering siktar vi på att vara där när behovet är som störst och locka besökare som redan är i köpläge.

Varje plattform har sin unika dynamik, och vi anpassar annonserna för att passa de olika användarbeteendena på Instagram, Facebook och Google. På sociala medier handlar det om att fånga intresse och skapa känslomässiga kopplingar, medan Google-annonsering fokuserar på att svara på specifika sökningar och behov. Tillsammans utgör dessa plattformar en kraftfull mix för att lyfta fram din besöksnäring och attrahera de som söker en minnesvärd upplevelse.

Löpande arbete

När vi tillsammans har definierat våra mål och arbetsmetoder går vi vidare till det praktiska steget – annonseringen. Här formar vi den digitala strategin till verklighet och justerar löpande för att optimera resultaten. Vi tar hänsyn till era unika behov och mål och anpassar vår annonseringsapproach därefter.

Beroende på vår gemensamma bedömning av vad som är mest givande baserat på era specifika mål och behov, bestämmer vi om vi ska satsa på sökordsannonsering på Google. Det innebär att synas när potentiella kunder aktivt söker efter era tjänster. Alternativt kan vi välja paid social-annonsering på plattformar som Instagram och Facebook. Denna flexibilitet säkerställer att varje investerad resurs, oavsett om det är tid eller budget, används på det mest effektiva sättet för att maximera er synlighet och framgång online. Vi anpassar oss efter era behov för att skräddarsy den mest lönsamma annonseringsstrategin för er verksamh

Utvärdering och eventuell uppföljning

När vi når det tredje steget, resultatanalys och uppföljning, är vårt fokus på att förstå hur väl annonskampanjen har presterat. Vi går igenom och mäter resultaten mot de förutbestämda målen och nyckeltalen i vår strategi. Under denna fas levererar vi:

En omfattande rapport som sammanställer och visualiserar resultaten av era annonser. Detta dokument överlämnas till er som kund och ger en klar översikt över kampanjens prestation.

Vi erbjuder också en noggrann genomgång av annonsernas resultat. Syftet är att stärka er förståelse kring den uppnådda effekten och säkerställa att ni drar full nytta av varje annonskampanj.

Denna sista del av vår process är avgörande för att utvärdera kampanjens framgång och identifiera eventuella områden för förbättring. Vi är engagerade i att säkerställa att varje annonskrona genererar maximal nytta för er verksamhet.

Vid intresse kan vi baserat på den information som framkommit av den första annonseringsperioden kan vi sedan utforma ännu mer träffsäkra och datadrivna annonser för att fortsatt erbjuda annonseringshjälp.