Det roliga sättet att uppleva natur.

Skapa dig ett minne för livet.

Våra
utvalda turer

Utvalda turer

6

Förmiddagsturen

Resan går till Helgesjön, Hissjön och upp på baksidan av Åreskutan till  underbara vyer över Kall, Huså & Björnen-området. 

4

Mellanturen

Skotersafari turen går via Helgesjön, Hisssjön upp mot Åreskutans norra sida, med vacker utsikt över Kallsjön, Kall & Huså.

5

Afterskituren

Passar perfekt för dig som vill åka skidor på dagen och sen testa på lite skoter innan middagen. 

Med passion för skotersafari och storslagen natur.

Om oss

 

Efter 65 år inom kajak och kanotbraschen vågar vi kalla oss själva experter på området. Beläget vid den magiska sjön Lången hittar du en idyll och stillsam miljö.

Sjön Lången bjuder på en fantastisk upplevelse för vattenälskare. Med sina lugna vatten är den idealisk för paddling, oavsett om du föredrar kajak, kanot eller SUP. Omringad av frodig natur erbjuder den en avkopplande miljö där du kan glida fram och njuta av vackra vyer och frisk luft

 

Läs mer mer om vår verksamhet →

male riding snowmobile large snowy field

Kalle Jonsson

“Hyra av kajak vid Sjön Lången var en dröm! Kajaken var i toppskick och sjön var lugn och inbjudande. Det var så fridfullt att glida fram över det kristallklara vattnet, med otrolig natur runtom. Personalen var hjälpsam och gav utmärkta tips om de bästa rutten. Rekommenderas starkt!”

Eva Andersson

“Vår upplevelse med att hyra en kanot vid Sjön Lången var enastående. Kanoten var stabil och perfekt för sjöns lugna vatten. Vi paddlade runt i timmar, omgiven av fantastisk natur och vilda djur. Det var ett perfekt sätt att koppla av och njuta av friluftslivet.”

Anton Ekdal

“Att stå upp och paddla (SUP) på Sjön Lången var en underbar upplevelse. Brädan jag hyrde var av hög kvalitet och perfekt för både nybörjare och erfarna. Att stå på vattnet gav mig en helt ny synvinkel på sjöns skönhet. Personalen var vänlig och hjälpsam, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre.”

Har du någon fråga?
Kontakta oss.