Dags för en ny hemsida? Vi hjälper dig bygga ditt digitala hem! 

Paid social annonser Visit North 13

Vi snyggar till och anpassar ditt digitala hem

På Visit North har vi bred erfarenhet och kunskap gällande hemsidor. Våra experter har byggt flera hemsidor för företag inom besöksnäringen, och de har stenkoll på precis vad som behövs. Att ha en användarvänlig, attraktiv, och funktionell  hemsida idag är ovärderligt, det är något alla kunder förväntar sig av dagens företag. Det digitala hemmet för ditt företag bör spegla kvaliteten av upplevelserna och tjänsterna ditt företag erbjuder. Därför vill vi hjälpa ditt företag återspegla er fantastiska verksamhet även i digital form, låt oss bygga den hemsida ditt företag förtjänar! 

Paid social annonser Visit North 13

Vi snyggar till och anpassar ditt digitala hem

På Visit North har vi bred erfarenhet och kunskap gällande hemsidor. Våra experter har byggt flera hemsidor för företag inom besöksnäringen, och de har stenkoll på precis vad som behövs. Att ha en användarvänlig, attraktiv, och funktionell  hemsida idag är ovärderligt, det är något alla kunder förväntar sig av dagens företag. Det digitala hemmet för ditt företag bör spegla kvaliteten av upplevelserna och tjänsterna ditt företag erbjuder. Därför vill vi hjälpa ditt företag återspegla er fantastiska verksamhet även i digital form, låt oss bygga den hemsida ditt företag förtjänar! 

Färdiga exempel anpassade för besöknäringen

Med vår erfarenhet av besöksnäringen och dess aktörer har vi utformat 4 mallar som vi direkt kan implementera för ditt företag för en orimligt låg peng. 

Skarmavbild 2023 11 18 kl. 11.04.54 scaled

Boendesidan

Väck liv i era boenden – en hemsida skräddarsydd för att öka synlighet, visualisera er logi, och locka fler gäster. Med en lockande startsida, enkla bokningsknappar och tydlig information om era boenden erbjuder detta paket enklare och trevligare kundupplevelse för era gäster. Låt oss ge er den hemsida ert företag förtjänar!

Se sidan live

Skarmavbild 2023 11 18 kl. 11.01.42 scaled

Standardsidan

Hemsidan för företaget som vill framhäva sin pålitlighet och professionalitet. Med en stilren startsida, tydliga tjänsteavsnitt och enkla kontaktalternativ gör vi det smidigt för er att marknadsföra era tjänster. Oavsett om erat företag är nytt eller väletablerat inom besöksnäringen, så är denna hemsidan gjord för att på ett enkelt och mottagligt sätt skapa tillit, och tydlighet för era kunder. 

Se sidan live →

Skarmavbild 2023 10 31 kl. 10.16.34 scaled

Guidesidan

Vägled era besökare från start  – denna hemsidan är anpassad utefter guidade turer och upplevelser. Med denna informationsinriktade sida får ni möjlighet att djupdyka i era upplevelser, introducera ert fantastiska team, och sälja in äventyren ni erbjuder. Med denna sidan garanterar ni era kunder en tydlighet och inger ett förtroende som kommer göra att ni får färre frågor och fler bokningar!

Se sidan live →

Skarmavbild 2023 11 18 kl. 11.02.19 scaled

Natursidan

Hemsidan för er som erbjuder tjänster och upplevelser i samklang med naturen. Med en stilren, skandinavisk grafik och användarvänlighet i fokus inger denna sida en känsla av lugn, klass, och proffsighet. Exakt såhär enkelt ska det vara att boka era tjänster. Det är era erbjudanden som ligger i fokus, inte en massa annat tjafs!

Se sidan live →

Såhär jobbar vi

Uppstartsmöte

Vid visat intresse så erbjuder vi ett digitalt introduktionsmöte med en av våra experter där ni får möjlighet att presentera eran vision för hemsidan och era önskemål. Desto mer tankar och frågor ni har desto tydligare och bättre blir även vårt arbete.

l

Designförslag

Nästa steg är att våra utvecklare baserat på infon och målen som fastställdes under uppstartsmötet tar fram ett första designförslag ni får ta del av. Detta är det perfekta momentet för att ni ska få en tydligare inblick i vad som är möjligt och att kunna justera sånt ni anser behöver ändras.

Byggande av hemsida

Nu är bygget av hemsidan igång och under tiden kommer vi löpande hålla kontakten med er och uppdatera er om hemsidans utveckling. Vi vill att ni ska känna er trygga med den investeringen ni gör och vi ser därför alltid till att vara precis så tillgänlig ni vill att vi ska vara.

Leverans av hemsida

Tillsist levereras hemsidan till er. Ni får inloggningsuppgifter av oss, en instruktion om hur ni själva kan arbeta på och underhålla hemsidan, här erbjuder vi även ett mer djupdykande demo över videomöte om det skulle önskas.

vertical shot small boats shore lake with reflection sky water surface

Eventuella tillägg

Domän & Webbhotell

Har ni en hemsida idag med webbhotell och hosting för er domän? Oavsett vad så erbjuder vi både att bygga er nya hemsida och bevara er uppsättning eller att hemsidan byggs med våran webbhotell och domänlösning. 

Löpande support

En hemsida är inget statiskt objekt, för att hemsidan ska prestera till sin bästa förmåga gäller det att ständigt uppdatera, bearbeta, och underhålla sidan. Detta arbetet kan vara både tidskrävande och komplicerat och vi erbjuder därför löpande support och hjälp med er sida efter det att den har levererats till er. 

SEO

SEO berör arbetet med en hemsidas text, bilder, länkar, m.m. i syfte att få hemsidan att positionera högre på sökmotorer såsom Google. I och med att man intar högre positioner så ökar ens synlighet och sannolikhet att locka kunder. Visit North erbjuder med våra SEO experter löpande SEO arbete på er hemsida baserat på er önskan. 

E-handel

Har ditt företag produkter så är det avgörande att dessa går att köpa på din hemsida. Vi erbjuder uppsättning av en e-handel på er hemsida med Woo-commerce vilket är WordPress egna e-handelssystem. 

Varför ny hemsida med Visit North?

Namnlos design 5

Första Intrycket Är Allt

Din hemsida är som ditt digitala visitkort. En fräsch och modern design säger “Vi är med tiden” och ger kunderna ett gott första intryck.

För Kundernas Skull

Vi gillar inte krångliga grejer, och det gör inte dina kunder heller, en lättnavigerad sida gör det enkelt för dem att hitta det de letar efter.

På Alla Skärmar

Oavsett om någon surfar på datorn, paddan eller mobilen, ser din sida bra ut och fungerar smidigt. Det är ett måste i dagens digitala värld.

Namnlos design 5

Syns På Sökmotorer

En snygg och smart hemsida blir också vän med Google och andra sökmotorer. Det betyder att fler potentiella kunder kommer att stöta på er när de söker efter grejer att göra.

Specialdesignad för Dig

Visit North har koll på vad besöksföretag behöver. Våra mallar är som en maßskräddare för ditt företag, så det passar precis rätt.

Boka Smidigt

Vi gör det enkelt för dina kunder att boka dina upplevelser. En smidig bokningsprocess betyder fler bokningar och nöjda kunder.

Frågor & svar

Varför är en modern hemsida viktig för mitt besöksföretag?

En modern hemsida är som ditt digitala visitkort, och precis som ett stilsäkert visitkort ger ett positivt första intryck, gör en modern webbplats detsamma online. Den visar att ditt besöksföretag är aktivt och medvetet om nutida trender, vilket skapar direkt förtroende hos potentiella kunder. Människor litar på det som ser uppdaterat och relevant ut, och en modern design gör precis det.

Det är som att sätta på sig dina bästa kläder för att imponera på en första dejt. Du vill visa din bästa sida från första ögonblicket, och en modern hemsida hjälper dig att göra precis det på den digitala arenan

Varför behöver jag en användarvänlig hemsida?

Tänk på en användarvänlig hemsida som en välkomnande guide för dina besökare. När någon besöker din hemsida vill du göra det så enkelt som möjligt för dem att hitta vad de söker, göra en bokning eller bara lära sig mer om ditt företag. En smidig och intuitiv användarupplevelse är som att ha en kunnig guide som hjälper dem att navigera genom allt du har att erbjuda.

Genom att investera i användarvänlighet skapar du inte bara nöjda besökare utan också lojala kunder. Människor kommer ihåg platser där de känner sig välkomna och där det är lätt att hitta det de behöver. En användarvänlig hemsida är nyckeln till att ge dina besökare en positiv upplevelse och få dem att komma tillbaka för mer.

Hur påverkar en responsiv design besökares upplevelse?

Responsiv design är som en skräddarsydd kostym för din hemsida. Oavsett vilken enhet dina besökare använder – vare sig det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon – kommer din hemsida att se och kännas perfekt anpassad. Det är som att erbjuda en skräddarsydd upplevelse för varje individ, vilket skapar en starkare koppling mellan ditt besöksföretag och besökaren.

Ingen vill kämpa med att zooma in och ut eller förlora viktig information bara för att de använder en annan enhet. Responsiv design eliminerar dessa problem och säkerställer en enhetlig och tillfredsställande upplevelse oavsett hur besökaren väljer att interagera med din hemsida.

Varför är SEO viktigt för min hemsida?

SEO, eller sökmotoroptimering, är som att ha en expert guide som leder människor till ditt besöksföretag online. När människor söker efter upplevelser, aktiviteter eller boenden som du erbjuder, vill du vara den första de hittar. SEO är verktyget som ser till att din hemsida syns när människor söker efter något relaterat till ditt företag.

Att synas högt upp på sökresultatsidan ökar inte bara din synlighet utan skapar också förtroende hos potentiella kunder. Människor litar på att de första resultaten är relevanta och pålitliga. Genom att investera i SEO placerar du ditt besöksföretag på kartan och gör det lättare för människor att upptäcka och välja just dig.

En modern, användarvänlig, responsiv och SEO-optimerad hemsida är nyckeln till framgång för ditt besöksföretag. Det är som att ge ditt företag den bästa möjliga digitala klädseln för att imponera på onlinebesökare och konvertera dem till nöjda och återkommande kunder.

Frågor & svar

Varför är en modern hemsida viktig för mitt besöksföretag?

En modern hemsida är som ditt digitala visitkort, och precis som ett stilsäkert visitkort ger ett positivt första intryck, gör en modern webbplats detsamma online. Den visar att ditt besöksföretag är aktivt och medvetet om nutida trender, vilket skapar direkt förtroende hos potentiella kunder. Människor litar på det som ser uppdaterat och relevant ut, och en modern design gör precis det.

Det är som att sätta på sig dina bästa kläder för att imponera på en första dejt. Du vill visa din bästa sida från första ögonblicket, och en modern hemsida hjälper dig att göra precis det på den digitala arenan

Varför behöver jag en användarvänlig hemsida?

Tänk på en användarvänlig hemsida som en välkomnande guide för dina besökare. När någon besöker din hemsida vill du göra det så enkelt som möjligt för dem att hitta vad de söker, göra en bokning eller bara lära sig mer om ditt företag. En smidig och intuitiv användarupplevelse är som att ha en kunnig guide som hjälper dem att navigera genom allt du har att erbjuda.

Genom att investera i användarvänlighet skapar du inte bara nöjda besökare utan också lojala kunder. Människor kommer ihåg platser där de känner sig välkomna och där det är lätt att hitta det de behöver. En användarvänlig hemsida är nyckeln till att ge dina besökare en positiv upplevelse och få dem att komma tillbaka för mer.

Hur påverkar en responsiv design besökares upplevelse?

Responsiv design är som en skräddarsydd kostym för din hemsida. Oavsett vilken enhet dina besökare använder – vare sig det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon – kommer din hemsida att se och kännas perfekt anpassad. Det är som att erbjuda en skräddarsydd upplevelse för varje individ, vilket skapar en starkare koppling mellan ditt besöksföretag och besökaren.

Varför är SEO viktigt för min hemsida?

SEO, eller sökmotoroptimering, är som att ha en expert guide som leder människor till ditt besöksföretag online. När människor söker efter upplevelser, aktiviteter eller boenden som du erbjuder, vill du vara den första de hittar. SEO är verktyget som ser till att din hemsida syns när människor söker efter något relaterat till ditt företag.

Att synas högt upp på sökresultatsidan ökar inte bara din synlighet utan skapar också förtroende hos potentiella kunder. Människor litar på att de första resultaten är relevanta och pålitliga. Genom att investera i SEO placerar du ditt besöksföretag på kartan och gör det lättare för människor att upptäcka och välja just dig.

En modern, användarvänlig, responsiv och SEO-optimerad hemsida är nyckeln till framgång för ditt besöksföretag. Det är som att ge ditt företag den bästa möjliga digitala klädseln för att imponera på onlinebesökare och konvertera dem till nöjda och återkommande kunder.

Vill du ha en ny hemsida?