fbpx

FÖR FÖRETAG

Visit North drivs av att göra leverantörer inom besöksnäringen bättre digitala och det gör vi genom att erbjuda en bokningsbarhet för deras kunder. 

Genom åren har vi dragit lärdomar om marknaden och kunders agerande, samt utmaningar hos aktören att möta detta agerande. 

Vår filosofi är att det ska vara utbildande och enkelt att vilja bli bokningsbar. Ett arbetssätt som bidrar till att utveckla våra användare till att skapa bättre produkter, erbjuda dem över längre perioder och i förlängningen blir mer lönsamma som företag. En utveckling vi är enormt stolta över!

INSTRUKTIONSVIDEO

Visit North är enkelt och anpassat för flertalet plattformat att arbeta utifrån. Med hjälp av våra interaktiva filmer kan ni på bara några steg gå från novis till proffs i att paketera era produkter och upplevelser

kon-karampelas-peLs78VbU50-unsplash
mark-s-g7NfqV6C074-unsplash

VAD KOSTAR DET?

Visit North kommer utan någon startkostnad eller abonnemangsavgift. Det kostar ingenting förrän du får din första bokning. Du betalar endast för dina bokningar enligt:

4,25% bokningsavgift
1,4 % + 1,8 kr kortavgift*

*Vid onlinebetalning från egen säljkanal. För europeiska kort 1,4% på bokningsvärdet +1,8 kr. För utomeuropeiska kort 3,3% på bokningsvärdet + 1,8 kr.