fbpx

FÖR FÖRETAG

Visit North är i första hand ett bokningsverktyg. Verktyget är framtaget tillsammans med aktörer inom svensk besöksnäring med erbjudanden inom upplevelser och aktiviteter. Idag används Visit North över hela Sverige och fungerar som ett biljettsystem till guidningar, hundspann, entrébiljetter, båtturer, matupplevelser, boendepaket, m.m. Visit North är gratis fram tills det att du får en bokning då en kostnad uppstår i form av en provision.

Verktyget struktur är baserad på de vanligaste egenskaper och kategorier som turister och gäster studerar när de ska boka en upplevelse. I skapandet av din upplevelse i verktyget får du ange information och bilder fördelat på tre steg där du innan publicering anger tillgänglighet i form tid och kapacitet. Dina publicerade upplevelser samlas på din bokningssida som skapas i och med registrering av konto. Från din ordinarie hemsida hänvisar du sedan till antingen bokningssidan eller det specifika erbjudandet.

Visit North finns i din webläsare men även som app till smartphone där du får notiser och översikt på ditt bokningsläge samtidigt som du kan checka in dina gäster med hjälp av kameran på din smartphone (QR-scanning). I arbetet med back office ser du bokningsförfrågningar, anger manuella bokningar samt designar utseendet på din bokningssida.

Vi är ett litet och lyhört företag med strävan att vara det bästa och samtidigt enklaste verktyget på marknaden. Det är vi genom att vara tydliga i vår produkt och drivna av en användarorienterad utveckling

Våra användare är allt från fåmansföretag till verksamheter upp till 20 anställda. Vi är även stolta över att samarbete med kommuner, regioner och destinationer som användare, som ett led i vara ett enkelt och standardiserat verktyg.

INSTRUKTIONSVIDEO

Visit North är enkelt och anpassat för flertalet plattformat att arbeta utifrån. Med hjälp av våra interaktiva filmer kan ni på bara några steg gå från novis till proffs i att paketera era produkter och upplevelser

kon-karampelas-peLs78VbU50-unsplash
mark-s-g7NfqV6C074-unsplash

VAD KOSTAR DET?

Visit North kommer utan någon startkostnad eller abonnemangsavgift. Det kostar ingenting förrän du får din första bokning. Du betalar endast för dina bokningar enligt:

2% bokningsavgift
1,8 % + 1,8 kr kortavgift*

*Vid onlinebetalning från egen säljkanal. För europeiska kort 1,8% på bokningsvärdet +1,8 kr. För utomeuropeiska kort 3,3% på bokningsvärdet + 1,8 kr.

BOKA EN DEMO

Börja din resa med Visit North genom att boka en demo. På samma sätt som du går vidare och bokar en demo, kommer dina gäster ha möjlighet att boka din upplevelse. Vi går igenom hur du lägger in upplevelsen, hur du publicerar den och hur du får betalt.

cookie-the-pom-siNDDi9RpVY-unsplash