fbpx

FÖR DESTINATIONER

Visit North erbjudande är affärsutveckling.

Vi menar att verktyget hjälper verksamheter att bli bättre i sin affär tack vare att dörren till digitalisering öppnas. Vi värdesätter något enormt det förtroende användarna ger oss på den resan de ger sig av på. 

Oftast är det entreprenören själv som tar kontakten och det är egentligen bästa sättet. Men det finns tillfällen då en destination behöver vara den nödvändiga initiativtagaren. 

Vi är stolta över att bidragit till flera digitala utveckling där kluster av företag med gjort stora framsteg och idag arbetar mer digitalt tillsammans.

Vi är otroligt stolta över den feedback vi får från våra användare och att vi hela tiden arbetar med att flytta fram målet för att växla upp företagens affärsnytta. Visste ni att 9 av 10 användare på Visit North rekommenderar verktyget för en kollega?

Ta initiativet! 

ONBOARDING FÖR DESTINATION

Steget till att bli bokningsbar online är inte långt. Vi och våra användare kan vittna om det och vill erbjuda möjligheten för destinationer att visa det för sina användare. 

Vid flera tillfällen har Visit North haft möjligheten att presentera verktyget för en grupp deltagare som vill veta mer om bokning online. Resultatet av våra presentationer ger garanterat nya bokningsbara företagare på er destination men det ger även inspiration och ökad förståelse hos dem som redan är bokningsbara.

Var hittar jag min kund? Hur kan mitt erbjudande sälja? – Det här är bara två av de frågor och utmaningar som vi berör under det korta och kärnfulla tillfället som visit north bjuder på. 

Våra onboarding-webbinar är gratis. Kontakta oss idag för att veta mer. info@visitnorth.se

kaitlyn-baker-vZJdYl5JVXY-unsplash
riccardo-annandale-7e2pe9wjL9M-unsplash

DIGITAL COACHNING

Med åren har vi utvecklat vårt arbetsätt i relation med våra användare. Utvecklingen har varit över förväntan och har lyckats skapa en förflyttning vad i digital synlighet, kommunikation, självförtroende och tillgänglighet.

De som får individuell coachning av oss får lära sig att arbeta metodiskt och i ett tempo de är trygga i, samtidigt som stöd, tips och rekommendationer alltid finns nära till hands.

Insatsen per företag brukar vara mellan 2-10h/företag. Storleken på insats baseras utifrån era behov. 

E-LEARNING

Som en del i Visit Norths fokus på ökad tillgänglighet och digital närvaro skapar vi E-learninglektioner som ni kan göra tillgängliga för företag och andra verksamheter, till exempel via er hemsida.

Utifrån era behov skapar vi en serie av korta filmer där kunskap och konkret lärande är grunden för vägen till framgång. Material finns tillgängligt för er så att era aktörer kan använda det och lära sig hemma då de har tid. Det är då resultatet blir som bäst

john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash
fab-lentz-mRMQwK513hY-unsplash

DIGITAL ANALYS

Alla svenska destinationer har företag som kämpar med att försöka komma ikapp den snabba digitaliseringen. Vi hjälper er att få kunskap om nuläget, behoven och bästa insats för att nå resultat.
Den snabba takten i omvärlden gör att det inte bara handlar om att komma ikapp andra i näringen och även tänka nytt och hitta nya vägar med bättre verktyg.